ik doe het voor jou. en straks.

Je werkt aan een mooie wereld. Door maatschappelijk verantwoord bezig te zijn met duurzaamheid en welzijn.

Je hebt dus een goed verhaal. Ik help je bij het vertellen van dat verhaal: begrijpelijk, eerlijk en helder. 

Jouw duurzame verhaal. Daar help ik je bij.

Jouw duurzame boodschap op een begrijpelijke, eerlijke en heldere manier vertellen. Dat is een vak apart. Daarom kan een beetje hulp geen kwaad. 

Michael Doove

Zo kan ik je helpen

Adviseren

Je wilt jouw verhaal vertellen, maar hoe doe je dit het best? Ik denk en ontdek met je mee, zodat we samen tot een bewust (en) goed verhaal komen. ​Eén-op-één, maar ook in workshop- of trainingsvorm.

Schrijven

Je weet wat je wilt vertellen, maar je krijgt het niet op papier. Als tekstschrijver vertel ik jouw duurzame verhaal. Met liefde, passie en plezier.

Leren

Je wilt zelf beter worden in het vertellen van jouw verhaal. Ik leer je de kneepjes van duurzame communicatie. Eén-op-één, maar ook in workshop- of trainingsvorm.

Hiermee kan ik je helpen

blogs en webteksten

Blogs & webteksten

Een verhaal kan nog zo goed zijn, zoekmachines vinden hem niet zo maar. Daarom besteed ik ook aandacht aan de vindbaarheid, bijvoorbeeld door rekening te houden met SEO. 

Jouw verhaal ontdekken

Duurzaam doen is goed, maar niet genoeg. Je moet er over vertellen, het je klanten en partners laten zien. Ik help je bij het vinden van jouw bedrijfsverhaal.

algemene voorwaarden

Interviews & artikelen

We denken in verhalen, niet in kale feiten en cijfers. Ik zorg voor een duurzaam verhaal dat leeft. Begrijpelijk en inhoudelijk, over jouw product, dienst of branche. 

Ook aan de slag met jouw verhaal?
De koffie staat klaar...