Duurzame communicatie & tekst

Je werkt aan een mooie(re) wereld. Met een duurzaam product, een verantwoorde dienst of groene ambities.

Je hebt dus een goed verhaal dat gehoord mag worden. Ik help je bij het vertellen van dat verhaal: begrijpelijk, eerlijk en helder. 

Zo krijgt ook jouw verhaal de aandacht die het verdient.

Jouw verhaal met échte impact vertellen

Jouw duurzame initiatieven of maatschappelijk verantwoorde inspanningen verdienen het om gehoord te worden. 

Maar hoe? Want duurzaamheid is een vak, maar duurzame communicatie een vak apart. Ik help je daarom graat, zodat we samen zorgen voor échte impact.

Waarmee kan ik je helpen?

Ontdek jouw duurzame dna en verhaal

Strategie & advies

Je hebt een duurzaam product, een verantwoorde dienst of een volhoudbaar idee. We ontdekken samen jouw dna en verhaal, en ik adviseer je over de communicatie en marketing. 

Betekenisvolle communicatie begint met een goed verhaal. Jouw dna en verhaal vormen de basis van jouw communicatie en marketingactiviteiten. Ik help bij het leggen van die basis

Jouw duurzame verhaal met impact vertellen

Communicatie & tekst

Heb je hulp nodig bij de uitvoering van jouw duurzame communicatie? Of ben je op zoek naar specifieke teksten? Handen uit de mouwen en voeten in de klei. We gaan ervoor!

Schoenmaker blijf bij je leest. Als jij impact maakt met jouw duurzame dienst of verantwoorde product, dan regel ik jouw communicatie en tekst. Zo doen we allebei waar we het beste in zijn. Voor mij is dat: 

Interviews

Een interview voor op je website, in een magazine of in de krant. Leuk! Ik neem mijn eigen voice recorder en herbruikbare koffiebeker mee.

Webteksten

Op zoek naar (nieuwe) teksten voor je website? Ik ga voor je aan de slag. En natuurlijk SEO-vriendelijk.

Blogs & artikelen

Een maandelijkse column of een diepgaand artikel. Online en geprint, geen onderwerp is mij te gek – als het maar een goed verhaal is ‘voor straks’. 

Leer de kneepjes van de duurzame communicatie

Trainingen, cursussen en workshops

Wil je jouw communicatie professionaliseren? Jouw medewerkers handvatten geven om jullie duurzame verhaal te vertellen? Waarom niet eens met een cursus of workshop? Individueel, in groepen of in-house. Waar is dat podium?

Dankzij mijn jarenlange ervaring als docent weet ik hoe ik groepen kan enthousiasmeren én activeren. Ik geef boeiende, inspirerende en praktische traningen, cursussen en workshops over: 

Heb je andere ideeën of wensen? Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee.

Ik wil meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke (hulp)vraag? Laat een bericht achter, en ik neem snel contact met je op.

Ook aan de slag met jouw verhaal?
De koffie staat klaar...