Is jouw duurzame verhaal zichtbaar?

Draag jij je steentje bij aan een mooie(re) wereld, met een duurzaam product, een verantwoorde dienst of groene ambities?

Dan heb je een goed verhaal dat gehoord mag worden! Maar is jouw verhaal ook zichtbaar?

Ik help je bij het vertellen van dat verhaal: begrijpelijk, eerlijk en helder. 

Zo krijgt ook jouw verhaal de aandacht die het verdient.

Jouw verhaal met échte impact vertellen

Jouw duurzame initiatieven of maatschappelijk verantwoorde inspanningen verdienen het om gehoord te worden. 

Maar hoe? Want duurzaamheid is een vak, maar duurzame communicatie een vak apart. Ik help je daarom graat, zodat we samen zorgen voor échte impact.

Strategie & advies

Je hebt een duurzaam product, een verantwoorde dienst of een betekenisvol idee. Maar hoe vertel je hierover? We ontdekken samen jouw dna en verhaal, en ik adviseer je over de communicatie en marketing. 

In drie stappen een goed verhaal

Duurzame communicatie begint met een goed verhaal. Jouw dna en verhaal vormen de basis van jouw communicatie. Samen leggen we die basis.

  1. Duurzaam dna: als je duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen opneemt in jouw bedrijfs-dna, is de kans op (landurig) succes en écht impact groter. Jouw missie, visie, kernwaarden en strategie vormen zo de basis voor al jouw duurzame inspanningen.
  2. Storytelling: elke duurzame ondernemer of organisatie heeft een verhaal. Dat verhaal zorgt voor herkenbaarheid onder jouw (potentiële) klanten en vormt de rode draad door je communicatie.
  3. Communicatieadvies: voorkom losse flodders of schieten met hagel. Een plan om jouw duurzame verhaal met impact te vertellen zorgt voor meer succes.

Communicatie & tekst

Heb je hulp nodig bij de uitvoering van jouw duurzame communicatie? Of ben je op zoek naar specifieke teksten? Handen uit de mouwen en voeten in de klei. We gaan ervoor!

Schoenmaker blijf bij je leest. Als jij impact maakt met jouw duurzame dienst of verantwoorde product, dan regel ik jouw communicatie en tekst. Zo doen we allebei waar we het beste in zijn. Voor mij is dat: 

Interviews

Een interview voor op je website, in een magazine of in de krant. Leuk! Ik neem mijn eigen voice recorder en herbruikbare koffiebeker mee.

Webteksten

Op zoek naar (nieuwe) teksten voor je website? Ik ga voor je aan de slag. En natuurlijk SEO-vriendelijk.

Blogs & artikelen

Een maandelijkse column of een diepgaand artikel. Online en geprint, geen onderwerp is mij te gek – als het maar een goed verhaal is ‘voor straks’. 

Trainingen, cursussen en workshops

Wil je jouw communicatie professionaliseren? Jouw medewerkers handvatten geven om jullie duurzame verhaal te vertellen? Waarom niet eens met een cursus of workshop? Individueel, in groepen of in-house. Waar is dat podium?

Dankzij mijn jarenlange ervaring als docent weet ik hoe ik groepen kan enthousiasmeren én activeren. Ik geef boeiende, inspirerende en praktische trainingen, cursussen en workshops over: 

Duurzame communicatie en marketing

Communicatie is een vak – duurzame communicatie een vak apart. Niet voor niets zie je het nog (te) vaak misgaan bij bedrijven. Hoe voorkom je dat en vertel je jouw duurzame verhaal zonder bang te zijn voor reputatieschade?

Storytelling over duurzaamheid

Voor duurzame communicatie met impact heb je een goed verhaal nodig. Maar wat is jouw verhaal, en hoe kun je het met succes vertellen? We ontdekken het samen.

Bloggen (over duurzaamheid)

Een blog is een succesvolle manier om jouw mooie werk of merk online onder de aandacht te brengen. Ik bied je de handvatten om hier echt werk van te maken.

Online teksten

SEO, meta-teksten, landingspagina’s, headers… Gaat het je al duizelen? Ik neem je mee in het doolhof van de online teksten, maar je vindt gegarandeerd de uitgang. Met bagage om aan de slag te gaan!

Heb je andere ideeën of wensen? Neem gerust contact op, ik denk graag met je mee.

Meer weten? Of ook aan de slag met jouw verhaal?
De koffie staat klaar…

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke (hulp)vraag? Laat een bericht achter, en ik neem snel contact met je op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Bericht
Bedankt, ik neem snel contact met je op!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.