Wil je ook duurzamer leven...

…zonder te veel in te hoeven leveren, of het nu om geld, tijd of moeite gaat? En alleen als je zeker weet dat het écht werkt? 

Doe dan met ons mee met de duurzame bucketlist! 

Meld je aan voor de mailing en ontvang de laatste berichten, interessante weetjes en handige tips voor een bewust (en) gelukkig leven gratis in je mailbox!

Elke dag
Elke week
Elke maand

+
doen al mee!

De voordelen

  • Haalbaar
  • Betaalbaar
  • Tastbaat
  • Aantoonbaar
  • 1 + 1 = 3

Waarom meedoen?

Waarom zou je meedoen? Allereerst natuurlijk voor straks: we zijn er inmiddels wel van overtuigd dat onze manier van leven grote invloed heeft op het leven straks. 

En daar willen we best iets aan doen, maar het moet niet te veel tijd, moeite en geld kosten. En we willen zéker weten dat het werkt. Daarom voldoen alle doelen aan de duurzaamheids-check: ze zijn haalbaar, betaalbaar en tastbaar en aantoonbaar. 

Bovendien is sámen werken aan een doel veel leuker (en makkelijker): zo kun je elkaar motiveren en helpen, en bereik je veel meer. Alleen maar winst!

Meer over de duurzame bucketlist

Een bucketlist is een lijst van alle doelen die je nog wilt behalen en alle dromen die je nog waar wilt maken voordat je dood gaat. Of de aarde, al klinkt dat wel erg negatief. 

Maar dat is wel het idee: het is een lijst met (duurzame) doelen die je kunt bereiken die het leven leuker maken en goed zijn voor mens, dier en milieu. 

Oké, je hebt misschien een punt. Maar dan noemen we het gewoon ‘duurzame doelen’. Klinkt veel beter, en het doel is hetzelfde: een bijdrage leveren aan een betere wereld. 

Leuk, laat het even weten via dit formulier. Als het aan de voorwaarden voldoet (haalbaar, betaalbaar en bewijsbaar), dan komt ‘ie gewoon op de lijst te staan!