Heb je een product dat je graag onder de aandacht wilt brengen, bijvoorbeeld met behulp van een recensie of een prijsvraag? Wil je jouw duurzame dienst promoten onder het grote publiek? Of kun je de bezoekers van Voor Straks op een andere manier helpen duurzamer te leven? Dan help ik je graag!

Neem gerust (vrijblijvend) contact op. Bekijk, om teleurstellingen te voorkomen, wel even naar de afspraken onderaan deze pagina.

Wat kan Voor Straks voor je betekenen?

Hieronder vind je enkele ideeën, maar geen mogelijkheid is gek genoeg zolang het helpt het doel van Voor Straks te bereiken: bewustwording van en een bijdrage aan een duurzamere wereld. Denk bijvoorbeeld aan workshops voor jouw personeel of een artikel voor jouw website of blad. 

Heb je dus een ander idee, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Productreview

Laat jouw product of dienst recenseren, inclusief vermelding in de mailing en een artikel op de site.

Affiliates

Een gesponsord artikel op de website om jouw product of dienst te promoten, inclusief vermelding in de mailing.

Mailing

Promoot jouw product of dienst in de dagelijkse en/of wekelijkse mailing.

Duurzame partner

Partners krijgen een vermelding op site (en komen terug in de adviesrapporten voor consumenten en bedrijven).

De uitgangspunten bij samenwerking

Ik werk heel graag samen met organisaties of personen die zich richten op duurzaamheid. Ik ben ook van mening dat we samen waarschijnlijk (nóg) meer kunnen bereiken dan los van elkaar. Maar ik heb wel een paar voorwaarden (die echt niet heel spannend zijn): 

Voor Straks wil mensen en organisaties bewust maken van en na laten denken over de gevolgen van de keuzes die ze nu maken voor de wereld van straks en ze stimuleren duurzame(re) keuzes te maken, klein of groot. 

Alles wat op website terechtkomt, draagt bij aan dit doel. Past je aanbod hier niet bij, dan houdt het -helaas- op. 

Voor Straks richt zich primair op gezinnen met kinderen, die bewust zijn dan het belang van duurzaamheid én bereid zijn hier tijd en moeite in te steken. 

Je aanbod zal hiermee in lijn moeten zijn en dient dus van toegevoegde waarde kan zijn voor de doelgroep van Voor Straks. 

Voordat we samen aan de slag gaan, zetten we alles netjes op (digitaal) papier. Niet omdat ik je vertrouw, maar omdat ik niet voor verrassingen wil komen te staan. En jij vast ook niet.

Natuurlijk probeer ik positief en enthousiast te zijn, maar als ik een product review of een recensie schrijf, zal ik altijd eerlijk blijven. Ik bepaal zelf dus wat mijn (gefundeerde) mening is.

Gaat het om de promotie van een product dat ik heb ontvangen, een prijsvraag, een productreview of een ander soort (gesponsord) artikel? Dit geef ik altijd aan, zodat het voor de lezers duidelijk is. Overigens is dit ook afgesproken met de Reclame Code Commissie.

Natuurlijk doe ik zoveel als mogelijk in overleg, maar ik heb het laatste woord. Hier maak ik vooraf duidelijke afspraken over.

Contact