Voor Davy Jansen, wethouder bij de gemeente Bladel, verzorg ik sinds begin 2019 maandelijks een blog. Hierin vertelt hij meer over zijn activiteiten en ervaringen als wethouder sport, cultuur, welzijn en zorg, maar ook als inwoner van de gemeente. 

Davy vindt het belangrijk om te laten zien wat hij doet, wat hem bezighoudt en wie hij ontmoet. En wat zijn baan zo leuk én soms lastig maakt. Daarom hebben we een contentstrategie en -kalender opgesteld. Nu schrijf ik maandelijks een blog voor hem, waarin hij een inkijkje geeft in het leven van een wethouder.

Dit doe ik voor de gemeente Bladel

  • Contentstratie
  • Contentkalender
  • Maandelijkse blogs

Benieuwd naar de verhalen?

De verhalen van Davy Jansen worden geplaatst in de huis-aan-huiskrant PC55 en op de website van de krant. Ook verschijnen de artikelen op de website van Bladel Transparant, de politieke partij waar Davy lid van is. 

Hier vind je de links naar de gepubliceerde artikelen.

“Wethouder Jansen” en “gewoon Davy”

"Ik heb de leukste baan van de wereld. Of in ieder geval van Bladel. Als wethouder sport, cultuur, welzijn en zorg heb ik namelijk met elke inwoner van de gemeente te maken. En elke inwoner heeft ook met mij te maken. Ik zie mezelf dus als wethouder van iedereen."

Werken werkt!

Ik heb als wethouder de leukste baan van Bladel, maar we zijn uiteraard allemaal harde werkers! Dankzij ons Kempische arbeidsethos behoren we namelijk tot de gemeenten met het laagste aantal mensen in de bijstand. Dat is iets waar we best trots op mogen zijn!

Carnaval: (een) serieus feest!

"De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik wel van een feestje houd, zeker als het een carnavalsfeest is. Toch is het achter de schermen ook een serieuze aangelegenheid, waar veel lokale verenigingen al maanden mee bezig zijn. Serieus feest dus, maar ook een serieus feest. En niet alleen voor mij."

Ook aan de slag met jouw verhaal?
De koffie staat klaar...


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.