De Stichting MOED wil samen met ondernemers, onderwijs en overheid invulling geven aan energiebesparing, collectieve duurzame energieopwekking en circulaire economie in Midden Brabant. 

Ik schrijf op regelmatige basis artikelen op basis van interviews over de projecten waar MOED mee bezig is. Deze artikelen worden onder meer geplaatst op de website van de stichting. 

Dit doe ik voor de Stichting MOED

Stichting Duurzaam MOED

Benieuwd naar de verhalen?

Het interviews worden geplaatst op de website van de stichting MOED, maar komen ook terug in nieuwsbrieven of worden gedeeld door partners van de stichting. 

Hieronder lees je meer over te interviews en vind je de links naar de artikelen.

MOED wil de Green Deal voor verduurzaming van de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg in Tilburg graag onder de aandacht brengen bij de ondernemers die op de bedrijventerreinen actief zijn. Daarvoor mocht ik de projectleidster hiervan, Nicole van Hoof, interviewen. Het artikel is hier terug te lezen.

Eind 2018 werd de Green Deal gesloten, waarin afspraken zijn vastgelegd voor de verduurzaming van de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg. Frank de Bruijn is projectleider circulariteit op het gebied van reststromen. Ik vroeg hem hoe hij invulling geeft aan de Green Deal. Het artikel is hier terug te lezen.

In 2016 heeft Tilburg de Aanpak Circulaire Economie Tilburg opgesteld. Robert Kint is de gemeentelijke trekker van deze aanpak. Ik vroeg hem op welke manier hij invulling geeft aan het programma. Het artikel is hier terug te lezen.

In oktober 2018 werd de Green Deal ondertekend voor verduurzaming van de bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg. Een jaar later is het een goed moment om te kijken hoe de uitvoering van de Green Deal ervoor staat. Dat doe ik met parkmanager Christel Tax en Ralf Klopt van Groene Groei. Het artikel is hier terug te lezen.

Ook aan de slag met jouw verhaal?
De koffie staat klaar...

[contact-form-7 id="4" title="Contactformulier 1"]