Over Mij(chael Doove)

De wereld van morgen mooier maken. Dat is wat ik met Voor straks wil. Door organisaties en ondernemers die zich hard maken voor duurzaamheid en welzijn te helpen bij het vertellen van hun verhaal, zodat zij zichtbaar hun impact kunnen vergroten.

Grote woorden, ja. Maar die zit er achter die grote woorden?

Wie ben ik? Waarom doe ik dit? En wat is mijn verhaal?

Michael Doove

Mijn verhaal voor straks

Ik ben Michael, millennial (of generatie Y), vriend van Sophie, vader van Nina, bonusvader van Sara, en baas van hond Charlie, poes Pluis en hamster Kiwi. En van die laatste waren de namen niet mijn keuze. 

In mijn hoofd ben ik sportiever dan op zaterdagochtend, ik lust alles maar eet selectief, ik kampeer liever dan dat ik me all inclusive verveel, en ik rijd netjes 100 op de snelweg – ook na 19 uur (maar pak liever de fiets of trein). 

En ik ben veel bezig met duurzaamheid, mijn passie.  Die reis (of zoektocht) naar een gezond en duurzaam leven deel ik op mijn persoonlijke blog hier, maar ook op zondagsman.nl

Mijn hoofd & hart

Het mooiste beroep is het beroep waar je hoofd en hart samenkomen. Je passie en je verstand, je karakter en je kunde. En die combinatie vind ik in de duurzaamheidscommunicatie. 

Communicatie

Ik houd van communicatie: ik heb er niet voor niets voor geleerd. Mijn taal- en communicatiekennis reikt verder dan die van veel anderen, en daarmee wil ik anderen helpen. Net zoals zij mij helpen met tuinieren, koken, fietsen maken en de financiën regelen.

In 2018 besloot ik voor mezelf te gaan werken. Omdat mijn hart ligt bij het helpen van anderen omdat ík dat wil, waar ik dat wil en hoe ik dat wil.